Wat is een heup liposuctie?
Hoe stevig je ook sport of hoe hard je ook op je voeding let, sommige vetrolletjes blijken maar niet weg te willen gaan. Om deze toch kwijt te raken, heb je echt professionele hulp nodig. Liposuctie is de meest effectieve manier om van dat hardnekkig vet af te raken. Tijdens een liposuctie behandeling wordt het vet weggezogen via microcanules, dit zijn ultrafijne naaldjes. Bij een heup liposuctie gebeurt dit ter hoogte van de heupen. Aan het begin van de behandeling wordt er een vloeistof ingespoten die het wegzuigen van de vetcellen zal vergemakkelijken. Deze vloeistof bevat ook een verdovend en een bloedstollend middel. Omdat er gewerkt wordt met microcanules, verloopt de genezing achteraf meestal vrij snel en laat de behandeling nagenoeg geen sporen na in de vorm van littekens.

 

Hoe wordt een heup liposuctie uitgevoerd?
De huid ter hoogte van de heupen is dun wat een heup liposuctie niet eenvoudig maakt. Daarom wordt er bij een heup liposuctie voor een vaser of een laser behandeling gekozen. Bij een vaser behandeling maakt men gebruik van geluidsgolven en bij de laser toepassing wordt er met laserstraling gewerkt. Zowel geluidsgolven als laserstralen zorgen ervoor dat de vetcellen loskomen zodat ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Tijdens de behandeling zullen weinig tot geen bloedingen optreden zodat er achteraf minder kans is op zwellingen. Het weggezogen vet kan nadien eventueel nog gebruikt worden voor andere cosmetische behandelingen zoals correcties aan de benen en het achterwerk, versteviging van de borsten of voor een verjonging van het aangezicht.

 

Hoe wordt een bovenste heup liposuctie uitgevoerd?
Een bovenste heup liposuctie verloopt anders dan een onderste heup liposuctie omdat deze bovenste zone veel fragieler is. In plaats van een klassieke heup liposuctie wordt hier de vaser 4D liposuctie methode toegepast. Dit is een niet chirurgische ingreep waarbij met behulp van geluidsgolven de vetten worden afgebroken tot de samenstellende vetzuren en glycerol. Het lichaam kan deze stoffen gemakkelijk transporteren en elders in het lichaam metabolisch verwerken.

 

Is het mogelijk om af te vallen met liposuctie?
Van een liposuctie zal je niet veel afvallen. Je kan maximaal 5 tot 8 liter vet verliezen maar je uiteindelijk gewichtsverlies zal wel lager zijn. Een liposuctie zal je wel verlossen van plaatselijke vetrolletjes zodat je weer een mooi geproportioneerd figuur zal krijgen. Zeker het vetweefsel dat bestand is tegen diëten en sporten is de ideale kandidaat om verwijderd te worden via een liposuctie.

 

Heup liposuctie in Turkije en prijzen
De heup liposuctie operaties worden in een volledig uitgerust en eerste klas privé ziekenhuis in Istanbul (Turkije) uitgevoerd. Bij de planning en organisatie van je behandeling houden we rekening met jouw specifieke behoeften. In het pakket voor een heup liposuctie zitten dan ook een hotel, de transfer van en naar de luchthaven, de kosten voor het ziekenhuis en de artsen, de prijs van het achteraf te dragen korset en de controles inbegrepen. Ook voor de persoon die met je meereist, worden geen extra accommodatiekosten aangerekend.

Je kan de prijzen voor een heup liposuctie op onze website raadplegen.