lippen opvullen

Saypha is de nieuwe naam voor de Princess filler.

WAT DOET SAYPHA?
Saypha is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.
Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie van gewrichten en voor oogchirurgie.

VERSCHIL MET ANDERE FILLERS

Saypha hyaluronzuren zijn fillers op basis van hyaluronzuren. Deze norm is een farmaceutische standaard en is net iets strenger dat de standaard die voor medical devices geldt. Een hyaluronzuur is namelijk volgens de wet niet een medicijn maar een medisch hulpmiddel. De GMP standaard geeft daarom zekerheid en veiligheid over de kwaliteit van het product. De Saypha filler producten zijn al lang op de markt en komen oorspronkelijk uit Oostenrijk.

Waarom Saypha (Princess)?
Saypha hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van uw lippen.
De mesogun  ecuri waarmee wij werken is in staat om cross-linked hyaluronzuur in de huid te brengen. Dit maakt het apparaat uniek.  Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de hoeveelheid van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen.

Behandelmogelijkheden:

Lippen contour en/of volume

Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes of kleine bolletjes op de behandelde plaats voorkomen, deze trekken vanzelf weg. 

Houd de huid gedurende de eerste 48 uur droog
Gebruik geen make-up gedurende tenminste 24 uur na de behandeling
Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
Niet sporten en geen alcohol gebruiken tot 24 uur na de behandeling
Niet peuteren of krabben 
Gedurende 1 week na de behandeling niet drukken op de behandelde plaatsen
Gedurende 2 weken na de behandeling:
Geen Sauna/Turks stoombad, zwembad
Geen langdurige blootstelling aan de zon of UV licht