carboxy therapie

CARBOXYTHERAPIE

 

VERSTEVIGEN EN VERBETEREN VAN DE HUID, REEDS ZICHTBAAR NA ÉÉN BEHANDELING

Met Carboxy Therapie bedoelen we een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxidegas wordt toegediend. Wanner Co2 op of in de huid wordt gebracht, wordt onze huid geactiveerd om zeer grote hoeveelheden zuurstof af te geven in het behandelde gebied.

De vrijgekomen zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de stofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau (ATP) in onze cellen, waardoor deze weer naar behoren kunnen gaan functioneren. CO2 gas is behulpzaam in de wederopbouw van nieuw, gezond weefsel, het bevordert immers de doorbloeding en geeft de fibroblasten de mogelijkheid om voldoende energie te genereren om nieuw collageen aan te maken.

 

EEN OPVALLENDE HUIDVERJONGING EN VERSTEVIGING IS HET RESULTAAT

 

Wanneer zetten we carboxy-therapie in?

Bij huidverslapping, rimpels, futloze huid, rokershuid, vetopstapeling onder de ogen, donkere kringen onder de ogen.

Belangrijke indicaties: 

Elasticiteit: CO2 bevordert het activeren van de eiwitsynthese. Deze actie is direct gerelateerd aan de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en voorkomt huidveroudering.

Vetopstapeling onder de ogen of donkere kringen: Carboxy Therapie is succesvol in het verminderen van plaatselijke vetophopingen. Co2 gas is toxisch voor vetcellen, C02 breekt de vetcellen open en het vrijgekomen vet kan vervolgens afgevoerd worden door het lichaam. Hierdoor kunnen huidlagen weer dichter en hechter naar elkaar toe gebracht worden, wat een compacter beeld en aanzicht van de huid geeft. Voor de donkere kringen onder de ogen zorgt Carboxy Therapie voor meer verheldering  onder de ogen.

Droge en/of vochtarme huid: Een bekende behandeling voor beschadigde huid is om vocht aan te leveren en het onderhouden ervan. Levering van vocht voor de huid is essentieel.Bovendien is het behoud van vocht in de keratinelaag van de huid erg belangrijk. 

 

DE CARBOXY-BEHANDELING BIJ KLINIEK DONDERS:

Carboxy Therapie is een zeer geschikte methode om in combinatie naast de

Micro-needling toe te passen.  Maak een afspraak en ervaar deze geweldige behandeling nu zelf.

 

 

Kliniek Donders betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Kliniek Donders blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.