Bb glow spmu

 

Omschrijving

BB Glow SPMU
Een egale teint met SPMU die jouw huid een fantastische glans geeft!

WAAR IS DE BB GLOW TREATMENT GESCHIKT VOOR?
—  Egalere teint zonder make-up
—  Stimuleren van collageen- en elastine aanmaak
—  Verfijnen van de huidstructuur/poriën
—  Betere opname van werkstoffen
—  Verminderen van littekens (Als gevolg van de toevoeging van micro-needling)

 

POSITIEF EFFECT OP
Oneven huidskleur
Kwetsbare en gevoelige huid
Sproeten
Verkleuring
Hyperpigmentatie
Acné vlekken
Couperose
Ouderdomsvlekken

 

DE BEHANDELING
Met deze exclusieve behandeling wordt in 3 tot 4 behandelingen de huid geëgaliseerd d.m.v. een speciale SPMU (semi permanent make-up) BB Serum, welke oppervlakkig in de huid wordt aangebracht met een speciale nano-techniek. De behandeling is uiterst veilig en stimuleert zelfs de huidcellen tot vernieuwing door de toevoeging van micro-needling.
Zo heeft u, in combinatie met onze andere PMU behandelingen, geen make-up meer nodig!

HET RESULTAAT
De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en heeft weinig tot geen down-time. 
BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.   De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.
Voor een volledige effect zijn 3 behandelingen met tussenposen van 10 dagen gebruikelijk.

NAZORG
Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. 

ADVIES 
Variërend van een paar tot meerdere sessies variëren de behandelingen bij verschillende esthetici. In de meeste gevallen is het effect snel genoeg zichtbaar en daarom is de BB Glow-behandeling een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden. Meer onderhoud zou moeten worden gedaan (minimaal 3 keer), en het effect zou meer uitgesproken zijn en langer duren. Het zou dan 6-9 maanden duren. Kuur interval om de 2 tot 4 weken. 

VEILIG
De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid.

LET OP: Wij geven geen geld terug of garanties over de resultaten.
Kliniek Donders betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Kliniek Donders blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.