Led/collageen therapie

 

Omschrijving

De collageen zeer raadzaam na de fibroblast dan is nieuwe baby rozehuid binnen een maand weer op kleur laat y het over aan de zon dan kan dit 6 tot 8 maanden duren

Led /collageen therapie
Is een geavanceerd lichttherapie masker . De voordelen van 7 verschillende kleuren LED worden gecombineerd met infrarood licht voor een skin-boosting effect. Door de infrarood functie is het licht in staat nog dieper door te dringen in de huid en biedt het de meest uitgebreide oplossing voor huid problemen en imperfecties.

Veroudering, acne, verkleuringen en roodheid zijn veel voorkomende aandoeningen en worden als bijzonder vervelend ervaren. Huidproblemen hebben verschillende oorzaken. Sommige hiervan ontstaan door gewoonten als roken en slechte voeding. Andere zijn echter niet te voorkomen.

Lichttherapie is medisch erkend en klinisch bewezen. Verschillende kleuren licht zijn in staat huidproblemen te genezen. De led therapie combineert alle voordelen van de verschillende kleuren LED licht met infrarood om dieper in de huid door te dringen dan elk ander lichttherapie apparaat. De beste oplossing voor huidproblemen en irritaties van de huid. Elke behandeling met een  LED masker is pijnvrij en niet-invasief. Het is veilig en effectief voor elk huidtype is klinisch bewezen, chemicaliën-vrij en is toepasbaar in de behandeling van acne, huidveroudering, roodheid, huidtint verschillen en celverbetering.Lichttherapie LED-maskers zijn speciaal gemaakt voor huidverbetering en bruinen de huid niet.

Elke kleur licht heeft een eigen functie. Wanneer de geselecteerde kleur de huid binnen dringt zorgt het voor de overdracht van energie naar de cellen. De cellen zetten deze energie weer om in cellulaire brandstof (ATP) waardoor de cel beter kan functioneren. De cel wordt hierdoor actiever en stimuleert de natuurlijke heling- en verjongingsprocessen van het lichaam. Regelmatig gebruik van de led masker zorgt voor een beter effect doordat de collageen-productie wordt verhoogd en fibroblasten vermeerderen. Dit resulteert in jonger uitziende huid en een algehele verbetering van de huidskleur.

duur 1 sessie +/- 45min.Kliniek Donders betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Kliniek Donders blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Kliniek Donders betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Kliniek Donders blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.